Forsiden > Nyheder > Fra offshore til salgschef for Åkerbergs

Fra offshore til salgschef for Åkerbergs

54-årig nordjyde går i land – men kun til kajen

Per Lyngholm er tiltrådt som ny salgschef for Åkerbergs A/S, som med hovedafdeling i Horsens sælger og servicerer kraner og materialehåndteringsmaskiner. Åkerbergs A/S er medlem af JMM-Group, som også omfatter bl. a. Johs. Møllers Maskiner A/S, Stemas A/S og Normas A/S.

Som salgschef får Per Lyngholm ansvar for kommisionssalg af brugte mobile havnekraner i de nordiske lande og videresalg verden over. Han skal tillige stå i spidsen for salg af forskelligt løfteudstyr og for salg af materialehåndteringsmaskiner og læssemaskiner fra Liebherrs brede maskinprogram til havne og udvalgte kunder i Danmark med relation til havneaktiviteter. Også salg af sliddele og serviceydelser til alle fabrikater bliver en del af Per Lyngholms hverdag.

Per Lyngholm har de bedste forudsætninger for at begå sig på havnene. De seneste seks år har han arbejdet i marine- og offshore-branchen. Så i virkeligheden er der tale om, at han går i land – men bliver på kajen.

 

Afregning og aftalegrundlag

Han er 54 år og bor med sin familie i Brovst i det nordjyske. Som salgschef for Åkerbergs A/S kommer han til at videreføre mere end 40 års erfaring med salgsformidling af alle typer og fabrikater af havne-mobilkraner. Herunder også fortsat at sikre kunderne en god afregning og et aftalegrundlag, som er teknisk og juridisk fuldt afklaret.

Per Lyngholm er vokset op på landet og tog først en teknisk uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker, som blev fulgt op med uddannelse til maskinmester. Siden har han beskæftiget sig med teknisk salg og projektsalg i forskellige brancher.

 

Per Lyngholm – ny salgschef for Åkerbergs A/S med speciale i havnekraner og store maskiner til materialehåndtering.