Forsiden > Nyheder > Ny Liebherr materialhåndteringsmaskine

Ny Liebherr materialhåndteringsmaskine

Ny Liebherr materialhåndteringsmaskine specielt designet til hårdt og effektivt arbejde i havne:

Liebherr LH 110 C High Rise Port  

  • En ny kunde-designet havne materialehåndteringsmaskine klar i 2017
  • LH 110 C High-Rice Port er klar worldwide med emissioner der modsvarer kravene i niveau IIIA and IV / Tier 4f
  • Komplet nydesignet udstyr for effektiv arbejde ved håndtering af bulk og styk gods last.

München (Tyskland)  marts 2016 - Liebherr præsenterer LH 110 C High-Rice Port Litronic materialehåndteringsmaskine på Bauma 2016. De nye havne-serie maskiner supplere de eksisterende Industri og træ produktlinjer. LH 110 Port fås i hjul version, på larvebånd eller med portalkran undervogn, i varianter med standard eller high-rise førerhus konfiguration. LH 110 havne maskinens overdrevne effekt og lave brændstofforbrug sætter nye standarder for begrebet effektivitet.

LH 110 C High Rise Port som introduceres på Bauma 2016 er designet til hurtig og effektiv håndtering af bulk og stykgods i havne. Konfigurationen omfatter en vinklet 13,0 m boom og en lige 12,0 m arm. Armen med hydraulisk hurtig-kobling som i kombination med Liebherr multikoblingssystem til hydraulisk udstyr giver maskinen meget stor fleksibilitet til forskellige opgaver på havnen

Konfigurationen omfatter også en Liebherr grab model GMZ120 for bulk materiale med en kapacitet på 8,0 m³.  Andre unikke ting på udstillingens modellen er det hydrauliske dobbelt-pivot førerhus med trinløs justerbar højde og fremadrettet bevægelse og skydedøre med direkte adgang.

LH 110 C High Rise Port har en robust undervogn på larvebånd med ekstra tårnhøjde på 2,0 m og det patenterede energigenvindingssystem (ERC-system) som standard.

Stor effekt og intelligent styring
Liebherr LH 110 C High-Rise Port er forsynet med en 6-cylindret Liebherr diesel rækkemotor designet til at opfylde trin IV / Tier 4f emissionsnormer. Alternativ fås maskinen også med en motor som opfylder trin IIIA for visse lande. LH 110 Port har en motoreffekt på 300 kW / 408 Hk og takket være ERC-systemet, er maskinen i stand til at levere en samlet system effekt på 431 kW / 586 hk. Med den nydesignede konfiguration, opnår LH 110 C High-Rise Port en belastningsevne på op til 10 t med en rækkevidde på over 20 m. Maskinen har en arbejdes radius til 27 m.

Den nye LH 110 C High-Rise Port kombinerer intelligent elektronik med en super effektiv hydraulik, hvilket sikrer meget præcis og fin kontrol med arbejdet, og med hurtige og kraftfulde bevægelser på samme tid. Den avancerede maskinstyring sikrer optimal tilpasning af hydraulikken til den respektive anvendelse. Hastighed og styrke er optimeret når der er behov for det.

Den intelligente motorstyring i samspil med de øvrige komponenter sikre en optimeret drift med hensyn til effektivitet. Liebherr Power Efficiency (LTE) er med til at sikre maskinens drift med lavest mulige specifik brændstofforbrug sammenholdt med en større effektivitet og maksimal ydelse. Desuden er brændstofforbruget yderligere reduceret takket være det prisbelønnede ERC-system, således at den samlede brændstofbesparelse når op til 30%, samtidig med en stigning i håndtering kapacitet i forhold til forgængeren model R 974 C Litronic

Komfortabel teknologi er med til at sikre fokuseret og produktivt arbejde
Kabinen i den nye LH 110 C High-Rise Port materialehåndteringsmaskine tilbyder optimale operatør betingelser for produktiv og fokuseret arbejde. Førerkomforten forstærkes af det ergonomiske design på kontrol konsoller og førersædet, sammen med fremragende panoramaudsigt og lavt støjniveau.
Standard funktioner omfatter bla. komfortsæde, proportional venstre og højre kontrol og joystick styring som øger operatørens komfort. Store kabine vinduer, integreret hydraulisk førerhus justering, samt 360 grader overvågning, sikre altid et optimalt overblik over arbejdsområdet. Sikker håndtering af maskinen og trykhed for operatøren er herved garanteret.

Den nye LH 110 C High Rise Port materialehåndteringsmaskine fra Liebherr er udviklet specielt til kravene for materialehåndtering i havne.

Den helt nydesignede konfiguration af Liebherr LH 110 C High Rise Port materialehåndteringsmaskine sikrer effektive arbejdsprocesser i bulk og stykgods håndteringen.

Kontakt JMM-Group:

Jan Eggert                                                           Per Lyngholm

Produktchef                                                         Produktchef

Mobil: 4043 1315                                                 Mobil: 60236900

Email: jan.eggert@jmm-group.com                       Email: per.lyngholm@jmm-group.com

 

Published by

Liebherr-Hydraulikbagger GmbH

Kirchdorf/Iller, Germany  www.liebherr.com