Forsiden > Profil

Hvem er Åkerbergs?

ÅKERBERGS – din samarbejdspartner:

Åkerbergs, en del af JMM Group, er en dansk ejet virksomhed, der i mere end 40 år har været en af de førende virksomheder indenfor salg og servicering af kraner og materialehåndteringsmaskiner i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Åkerbergs har gennem årene formidlet salg af en række forskellige brugte kraner og håndterings maskiner fra havne og stevedore virksomheder i Skandinavien til kunder over hele versen, primært på kommisions-basis.

Åkerbergs brede netværk af agenter og direkte kunder world wide sikrer kunderne en optimal afregning og et aftalegrundlag, som er teknisk og juridisk afklaret således den normale risikoovergang er tættest muligt hos sælgeren.

Åkerbergs kan også tilbyde assistance med demontering, transport og genmontering i forbindelse med salget, som en separat serviceydelse.

Åkerbergs arbejder sammen med alle kranproducenter, herunder har vi et nært samarbejde med en af verdens førende producenter af kraner og materialehåndteringsmaskiner LIEBHERR, men vi er helt uafhængige i dette samarbejde – hos os er vore kunder altid i fokus.

Hos Åkerbergs råder vi over en stab af højt motiverede medarbejdere, som ud over at være dygtige fagfolk, der ved, hvad der kræves, også løbende gennemgår en omfattende efteruddannelse, så de altid kan matche maskinernes stigende kompleksitet og tekniske niveau. Kun derved opnår vore kunder den kvalitet i samarbejdet, der skal til for at opfylde deres behov og naturlige krav til høj produktivitet og markedets bedste service.

Da Åkerbergs er en del af JMM Group, har vi et bredt netværk af service-lokationer og en stor montør stab så vi kan yde en velkvalificeret 24/7 service når behovet opstår. 

For at give vore kunder den bedst mulige service har vi også en flåde af egne servicebiler, som er udstyret med eget værksted.

Åkerbergs serviceydelser omfatter følgende:

 • Døgnservice
 • Lovpligtigt eftersyn
 • NDT kontrol
 • Teknisk dokumentation
 • Reparationer
 • Totalrenovering
 • Forsikringsskader
 • Reservedele og tilbehør

Hvad enten det gælder behovsanalyse, rådgivning ved køb og salg, levering af nye eller brugte kraner og materialehåndteringsmaskiner, tilstandsrapporter, gennemførelse af lovpligtige hovedeftersyn eller reparationer, så viser vores erfaring, at vore kunder igen og igen vælger Åkerbergs som deres foretrukne samarbejdspartner.

Vision:

Åkerbergs ønsker at være den foretrukne leverandør og servicepartner med fokus på udvikling og kvalitet i forhold til de kunder og leverandører, vi samarbejder med.

Målsætning:

 • I alt det, vi beskæftiger os med, altid at have kunden i fokus
 • Altid at "levere" mere, end kunden forventer
 • Altid at søge den bedste løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten.